Hongarije

Welkom op deze pagina met foto's van mijn zomervakantie in 2002! De foto's zijn ruwweg gerangschikt per vakantiedag. Klik op een van de plaatjes hieronder om naar een dag te gaan.


Dag 1 en 2
Heenreis
(6 foto's)

Dag 3
Eerste etappe: Solt-Kalocsa
(26 foto's)

Dag 4
Excursie naar de poesta
(51 foto's)

Dag 5
Tweede etappe: Kalocsa-Baja
(30 foto's)

Dag 6
Derde etappe: Baja-Mohács
(32 foto's)

Dag 7
Vierde etappe: Mohács-Villány
(27 foto's)

Dag 8
Rustdag: Siklós en Harkány
(19 foto's)

Dag 9
Vijfde etappe: Villány-Pécs
(16 foto's)

Dag 10
Rustdag: Pécs
(48 foto's)

Dag 11
Zesde etappe: Pécs-Bikal
(12 foto's)

Dag 12
Zevende etappe: Bikal-Igal
(8 foto's)

Dag 13
Achtste etappe: Igal-Balatonföldvár
(7 foto's)

Dag 14
Transfer naar Budapest
(40 foto's)

Dag 15 en 16
Budapest
(68 foto's)

Dag 17
Terugreis
(3 foto's)
Deze pagina's zijn nu bijna af: bij slechts één dag hoef ik nog labels bij de foto's te typen. De eerste versie heb ik op donderdag 8 augustus op het web geplaatst. Sindsdien is de site al een paar keer vernieuwd. Ik heb ook een paar foto's van Arjan gescand en toegevoegd.

Reacties op deze pagina's zijn meer dan welkom! Ik hoor graag wat je ervan vindt en of je nog suggesties of toevoegingen hebt. Je kunt ze sturen naar m.j.h.anthonissen@tue.nl.

Mocht je nog foto's hebben die een mooie aanvulling zouden zijn op hetgeen er al staat, dan zet ik ze er graag bij! Je kunt me scans mailen of echte foto's per post sturen.

Tenslotte: mocht je foto's willen printen, realiseer je dan dat de foto's op de site in klein formaat staan. Op de overzichtpagina's per dag staan ze heel klein (204x153 pixels); als je op een foto klikt, krijg je hem wat groter (512x384 pixels). De werkelijke foto's zijn 1024x768 pixels en geven bij afdrukken het beste resultaat. Stuur me een mailtje als je een foto in het grootste formaat wilt hebben.

Martijn

Naar mijn homepage. NedStat